O nama‎ > ‎

Moto Sport Stanković

Servis


U sastavu firme Mimoto posluje i servis Moto Sport Stanković koji je ovlašćeni serviser za Kawasaki i Suzuki motocikle, i servis za sve ostale motocikle japanske proizvodnje. Mimoto - Moto Sport Stanković nudi najbolji tjuning servis motocikala - Dyno Jet probni sto (motocikli koji su rađeni u našem servisu su među najboljima širom staza Balkana). U servisu Moto Sport Stanković rade se i specifične popravke motocikala (ispravljanje ramova, viljušaka, felni, plastičarski radovi, farbanje, limarija, vulkanizerske usluge, varenje, obrade, hilznovanja,... ) i sve ostalo što je vezano za motocikle i skutere.

KAWASAKI-SUZUKI-YAMAHA-HONDA-BMW-APRILIA-DUCATI

Moto Sport Stanković je prvi i jedini ovlašćeni servis za Daihatsu automobile.  

U mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge našeg servisa i prodaje rezervnih delova.

Poseduje 280m2 radioničkog prostora i kompletno opremljen servis i dijagnostiku za automobile i motocikle.

Osnovan 1984. i do danas obavlja prvobitne delatnosti kao i na početku rada:

Mehanika, elektrika, limarski i farbarski radovi u komori, kao i specifične popravke i ugradnja dodatne opreme (xenoni, alarmi..i slično).

Delovi (kaiševi, komplet kvačila, pločice, paknovi, diskovi. amortizeri, homokinetički zglobovi, kočioni cilindri, termoprekidači, termostati i potrošni materijal – originalni i neoriginalni delovi (ulje filteri, svećice) po najpovoljnijim cenama rada u našem servisu.

 

DAIHATSU      HONDA        MAZDA          TOYOTA        NISSAN          SUZUKI

MITSUBISHI  FIAT      CITROEN           PEUGEOT            OPEL              VW

DAEWOO      HUNDAI         VOLVO          AUDI              RENAULT      FORD            


U slučaju da posedujete automobil  neke druge marke... koja nije navedena... a želeli biste da se popravka ili servis uradi u našem servisu... kontaktirajte nas...

 

 Comments