O nama‎ > ‎

Mimoto

Mimoto

Osnivač firme Mimoto je istaknuti takmičar u motociklizmu, gospodin Dragan Stanković koji je u svom dugogodišnjem aktivnom bavljenju i prisustvu na stazama širom Evrope i naše zemlje ostvario zapažene rezultate. Višestruki je šampion i vicešampion stare i nove Jugoslavije. 

Mimoto je osnovan 1984. godine. Firma se prvobitno bavila uvozom Kawasaki motocikala i Daihatsu automobila. Gradeći i predstavljajući narodu najveće brendove vezane za motocikle i motociklizam, Mimoto širi svoju delatnost na mnoge renomirane i poznate brendove. 

Danas, posle mnogo godina rada truda i ulaganja Mimoto je i dalje najbolji i najuspešniji u svetu motora na teritoriji Srbije. 


Uvoznik i distributer


Mimoto je uvoznik za: Kawasaki motocikle i rezervne delove (od potrošnih materijala kao što su filteri, svećice, lančanici, Castrol ulja, gume raznih proizvodjača, nalepnice, zaštitne nalepnice rezervoara, pa do specifičnih rezervnih delova za sve vrste motocikala). 

Takođe u svojoj ponudi, kao uvoznik za Srbiju, Mimoto Vam predstavlja trenutno najbolje auspuhe Akrapovič. U svojoj ponudi nudimo sve linije Akrapovič proizvoda. Garantovana je brzina isporuke i kvalitet proizvoda. 

U našoj ponudi možete naći i Dyno Jet elektroniku (Power Commander Quick Shifter) i kompletnu opremu za motore i motocikliste (kacige, jakne, rukavice, i još mnogo toga...). 

Mimoto nudi brzu uslugu visokog kvaliteta, mogućnost redovne isporuke robe, veleprodajne cene, kao i preporučene maloprodajne cene sa najvećim stepenom zaštite potrošača i distribucione mreže. 
Comments